ACTUALITATE 7 ianuarie 2013

Campania R.I.S.C. – Renunţă! Improvizaţiile sunt catastrofale!

de Covasna Media | 63 vizualizări

Campania R.I.S.C. – Renunţă! Improvizaţiile sunt catastrofale!Campania „R.I.S.C. – Renunţă! Improvizaţiile Sunt Catastrofale” este o campanie naţională de educare preventivă iniţiată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, în colaborare cu E.ON România.

Sub sloganul „Pune capăt improvizaţiilor, nu vieţii!”, campania îşi doreşte să aducă în prim plan riscurile la care vă expuneţi folosind improvizaţii atât la instalaţiile de gaze naturale, cât şi la instalaţiile de încălzire.

Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna vă recomandă câteva măsuri în cazul în care simţiţi miros de gaz: nu intraţi în panică; deschideţi uşile şi ferestrele pentru aerisirea încăperilor; nu aprindeţi chibrituri, brichete sau alte surse de foc; nu utilizaţi instalaţia electrică; părăsiţi încăperea sau cladirea şi apelaţi din exterior numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, precum şi numerele de urgenţă ale furnizorului local de gaze naturale.

Concomitent cu această campanie, este în derulare şi Campania „F.O.C. – Flăcările Omoară Copii”, care are drept scop reducerea numărului de incendii la locuinţe şi gospodării cetăţeneşti şi, implicit, reducerea numărului victimelor din rândul copiilor. Statisticile arată că un copil pe săptămână arde în România, aşa că depinde numai de dumneavoastră modul în care  cei mici îşi trăiasc în copilăria.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.