ACTUALITATE 21 aprilie 2011

Campania “Poștașu’ – Iepurașu’, prietenul tuturor copiilor”

de Covasna Media | 50 vizualizări
În perioada 18 martie – 15 aprilie s-a derulat campania de colectare de jucării, jocuri educative și rechizite școlare pentru copii orfani sau cei proveniți din familii defavorizate, denumită “Poștașu’ – Iepurașu’, prietenul tuturor copiilor”. Clienții cât și angajații CN Poșta Română SA au avut posibilitatea de a dona jucării și rechizite prin intermediul oficiilor poștale urbane din toată țara. Astfel la finalizarea

În perioada 18 martie – 15 aprilie s-a derulat campania de colectare de jucării, jocuri educative și rechizite școlare pentru copii orfani sau cei proveniți din familii defavorizate, denumită “Poștașu’ – Iepurașu’, prietenul tuturor copiilor”.

Clienții cât și angajații CN Poșta Română SA au avut posibilitatea de a dona jucării și rechizite prin intermediul oficiilor poștale urbane din toată țara.

Astfel la finalizarea campaniei erau colectate un număr de 145 jucării și jocuri educative și 87 rechizite școlare (caiete, pixuri, creioane etc), care au fost donate ieri Centrului de plasament Olteni.

Evenimentul face parte dintr-o serie de acțiuni caritabile realizate de Poșta Română.

Conducerea Oficiului Județean Rețea Poștală Covasna, prin directorul Cosmin Boricean, mulțumește salariaților și cliențiilor care au donat jucării și rechizite pentru a aduce bucurie și un zâmbet acestor copii orfani, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.