ACTUALITATE 3 august 2010

Bărbat bătut crunt, transportat cu elicopterul la Târgu-Mureș

de Ana Sidon | 96 vizualizări
El a fost găsit în zona din spatele Bibliotecii din Sfântu-Gheorghe Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost transportat ieri de urgență la Spitalul din Târgu-Mureș, după ce a fost găsit cu răni foarte grave, suferite se pare în urma unei bătăi crunte. Directorul Serviciului de Ambulanță Covasna, Tiberiu Poștoacă, ne-a declarat că bărbatul a fost găsit între blocurile din spatele Bibliotecii Judeţene din Sfântu-Gheorghe și din rănile pe care le avea reiese că fusese bătut

El a fost găsit în zona din spatele Bibliotecii din Sfântu-Gheorghe

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost transportat ieri de urgență la Spitalul din Târgu-Mureș, după ce a fost găsit cu răni foarte grave, suferite se pare în urma unei bătăi crunte.

Directorul Serviciului de Ambulanță Covasna, Tiberiu Poștoacă, ne-a declarat că bărbatul a fost găsit între blocurile din spatele Bibliotecii Judeţene din Sfântu-Gheorghe și din rănile pe care le avea reiese că fusese bătut foarte tare. El avea multiple răni la cap și la față, iar având în vedere gravitatea cazului medicul de pe Ambulanță a decis să apeleze la elicopterul SMURD care a aterizat de urgență pe Stadion și a preluat victima.

Tot ieri, Ambulanța a intervenit la un alt caz de agresiune, de data aceasta între doi bărbați care și-au găsit să se bată pe câmp.

Directorul Serviciului de Ambulanță a precizat că de obicei căldura schimbă comportamentul oamenilor, în sensul în care îi face mai agresivi și mai nerăbdători.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
gheorghe, 28 decembrie 2010
io q astia 2 lam batut
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.