ACTUALITATE 19 noiembrie 2009

Bal pentru toți românii, de 1 Decembrie la Restaurant Park!

de Covasna Media | 404 vizualizări

Tradiţionalul Bal al Unirii organizat de Restaurantul Park îşi aşteaptă şi în acest an invitaţii să se bucure împreună de Ziua Naţională a României. Evenimentul va avea loc în seara de 1 Decembrie, de la ora 18, la Restaurant Park, locaţie deja tradiţională pentru Balul Unirii.

Pentru această seară specială, organizatorii – Restaurant Park cu sprijinul “Observatorului de Covasna” – vor aduce în faţa invitaţilor formaţia lui Călitu Nicoale, din Întorsura Buzăului, şi le vor pune pe mese specialităţi româneşti cu tradiţie, dar şi europene, pentru toate gusturile. „Dorim ca meniul să fie un pic deosebit, să oferim atât specialităţi tradiţionale cât şi delicatese” spune Kovacs Istvan.

În fiecare an, la Bal au participat peste 200 de persoane dornice să sărbătorească cum se cuvine Ziua Naţională, astfel că nici de data aceasta organizatorii nu se aşteaptă la mai puţin.

Preţul biletului de intrare la Bal este de 59 de lei pentru o persoană, în care este inclus meniul şi plata formaţiei.

„Din 1996 permanent la Park are loc Balul Unirii. Ziua Unirii e 1 Decembrie, nu în altă zi în care unii s-au gândit să mai facă baluri. Aşa e frumos, să fie Balul Unirii pe 1 Decembrie. Preţul de asemenea face acest eveniment accesibil oricui îşi doreşte câteva momente speciale, de ziua naţională”, a spus organizatorul Kovacs Istvan.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.