ACTUALITATE 21 ianuarie 2013

Prima schimbare fără scandal la conducerea APM Covasna

de Monica Vrânceanu | 208 vizualizări

Venirea la putere a USL a schimbat și conducerea Agenției pentru Protecția Mediului Covasna, unde fostul director a fost înlocuit „în linişte” cu Gheorghe Neagu.

Gheorghe Neagu este noul director al Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Covasna, acesta fiind numit în funcţie cu susținerea PNL în locul lui Benedek Káplár Gábor, care a trecut pe o funcție de șef-birou în cadrul Agenției.

Având studii de specialitate în petrol și gaze, Neagu este angajat al APM de 9 ani, timp în care a îndeplinit inclusiv funcția de purtător de cuvânt.

Potrivit lui Neagu, numirea sa nu a fost una cu scandal, în contextul în care schimbările de conducere de la deconcentrate reușesc de multe ori să provoace valuri de nemulțumiri.

„Fiecare a înțeles mecanismul în care cine vine la guvernare are nevoie să-i fie reprezentate direcțiile în teritoriu. Și nu a ieșit scandal poate și pentru că sunt un om din sistem, cu vechime în APM. (...) La nivelul APM s-a făcut o reorganizare, iar fostul director, ca o parte a sistemului și dumnealui, a trecut pe o funcție de conducere în cadrul biroului ce se ocupă de calitatea factorilor de mediu. A fost o schimbare amiabilă, fără certuri și resentimente”, a declarat Neagu, care spune că va urma linia USL în pliticile de mediu din Programul de guvernare.

Citeşte în „Observatorul de Covasna” de marţi un interviu despre prezent şi planuri de viitor cu noul director al APM.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.