ACTUALITATE 19 octombrie 2010

Alegeri de Moş Nicolae la Boroșneu

de Monica Vrânceanu | 97 vizualizări
Locuitorii comunei Boroșneul Mare vor fi chemați la urne pe 5 decembrie, pentru a-și alege noul primar. Alegerile de la Boroșneul Mare au fost amânate de pe 28 noiembrie pe 5 decembrie, urmând ca Prefectura Covasna să se ocupe de formalitățile organizării, în vreme ce costurile acestora, aproximativ 20.000 de lei, vor fi suportate de la bugetul local. Potrivit prefectului Gyorgy Ervin, candidații la Primăria Boroșneu ar fi Girtler Gyula din partea Partidului Civic Maghiar și Lorincz Kalman sau Nagy Csongor din partea

Locuitorii comunei Boroșneul Mare vor fi chemați la urne pe 5 decembrie, pentru a-și alege noul primar.

Alegerile de la Boroșneul Mare au fost amânate de pe 28 noiembrie pe 5 decembrie, urmând ca Prefectura Covasna să se ocupe de formalitățile organizării, în vreme ce costurile acestora, aproximativ 20.000 de lei, vor fi suportate de la bugetul local.

Potrivit prefectului Gyorgy Ervin, candidații la Primăria Boroșneu ar fi Girtler Gyula din partea Partidului Civic Maghiar și Lorincz Kalman sau Nagy Csongor din partea UDMR, în funcție de cine anume din ultimii doi va câștiga alegerile interne în cadrul Uniunii.

Fostul primar, Bartha Laszló, care a decedat pe 28 septembrie în urma unui stop cardiac, avea 59 de ani și câștigase alegerile din 2008 din partea UDMR.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Janos Iuhas, 19 octombrie 2010
Vor primi un primar de Miculaş. :))
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.