ACTUALITATE 1 octombrie 2010

A murit primarul din Boroșneu

de Monica Vrânceanu | 1114 vizualizări

Primarul comunei Boroșneul Mare, Bartha Laszlo, a decedat în urma unui stop cardiac, fiind înmormântat ieri. Bartha Laszlo avea 58 de ani și era tatăl a doi băieți.

Atribuțiile primarului vor fi preluate de viceprimarul Szocs Levente, Guvernul având la dispoziție 30 de zile pentru a stabili data alegerilor anticipate pentru un nou primar al comunei.

„Și până acum treburile primarului erau făcute tot de viceprimar, căci primarul era mai mult absent, fiind tot în concedii medicale”, a declarat prefectul Gyorgy Ervin referitor la acest subiect.

Potrivit unei declarații din urmă cu câteva luni a prefectului, primarul Bartha Laszlo îşi petrecea 80% din timp în concediu medical. La acea vreme, Gyorgy Ervin arăta că prezența primarului era mai mult una care se preta „vizitelor” și nu putea face deloc bine dezvoltării comunei. Chiar dacă nu venea prea des pe la Primărie, primarul nu a putut fi îndepărtat din funcție, deoarece niciodată nu a lipsit mai mult de șase luni fără întrerupere de la muncă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Atti, 3 octombrie 2010
Amândoi sunteţi (semi)analfabeţi! Să-i fie ţărâna uşoară, Isten nyugtassa, Rest in peace, etc.
holerkaildiko, 2 octombrie 2010
sa l hodineasca
Ady, 1 octombrie 2010
dumnezeu sa-l odihneasc !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.