ACTUALITATE 29 octombrie 2010

A împlinit o sută de ani datorită unui soț bun

de Monica Vrânceanu | 732 vizualizări
Dumitra Demeter din Sfântu Gheorghe a primit ieri, din partea primarului Antal Arpad, un buchet cu o sută de trandafiri și o carte despre istoria orașului, la împlinirea vârstei de o sută de ani. Dumitra Demeter a venit la Primărie la întâlnirea cu primarul, arătând că se simte foarte bine la vârsta sa și subliniind că nu prea se poate spune că depinde total de ajutorul celor din jur, deoarece și acum își poate prepara

Dumitra Demeter din Sfântu Gheorghe a primit ieri, din partea primarului Antal Arpad, un buchet cu o sută de trandafiri și o carte despre istoria orașului, la împlinirea vârstei de o sută de ani.

Dumitra Demeter a venit la Primărie la întâlnirea cu primarul, arătând că se simte foarte bine la vârsta sa și subliniind că nu prea se poate spune că depinde total de ajutorul celor din jur, deoarece și acum își poate prepara singură prânzul.

Demeter Dumitra s-a născut în Regatul României, iar după spusele familiei sale, a existat o legătură de rudenie între ea și fostul primar de Sfântu Gheorghe, Gödri Ferenc.

Potrivit Dumitrei Demeter, secretul vieții lungi este dragostea celor din jur și ”un soț bun”.

În ciuda vârstei înaintate, Dumitra Demeter nu are probleme grave de sănătate și nici nu a fost vreodată internată în spital.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
gobi, 29 octombrie 2010
foarte tare! sa traiti inca pe atat Doamna!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.