ACTUALITATE 10 august 2010

800.000 de lei pentru reabilitarea Spitalului Orășenesc Covasna

de Ana Sidon | 51 vizualizări
Autorităţile locale intenţionează să atragă mai mulţi medici în oraș Spitalul Orășenesc Covasna va intra în curând în lucrări de reabilitare și modernizare, după ce Ministerul Sănătății a alocat recent suma de 800.000 de lei în acest sens. Conform primarului Lorincz Zsigmond, din acești bani se vor schimba geamurile, acoperișul și centrala termică, și totodată va fi dotat laboratorul cu aparate performante, care să corespundă cerințelor.

Autorităţile locale intenţionează să atragă mai mulţi medici în oraș

Spitalul Orășenesc Covasna va intra în curând în lucrări de reabilitare și modernizare, după ce Ministerul Sănătății a alocat recent suma de 800.000 de lei în acest sens.

Conform primarului Lorincz Zsigmond, din acești bani se vor schimba geamurile, acoperișul și centrala termică, și totodată va fi dotat laboratorul cu aparate performante, care să corespundă cerințelor.

Spitalul din Covasna a fost preluat luna trecută de autoritățile locale, iar între timp a fost schimbat directorul interimar și s-a format Consiliul de Administrație.

Primarul a afirmat că dorința lor este de a atrage mai mulți medici în oraș, în prezent fiind nevoie urgentă de un pediatru și un radiolog.

Pentru a atrage cât mai mulți specialiști, autoritățile locale intenționează să ofere cele 4 apartamente lăsate libere de grădinițe unor medici care ar veni să lucreze în oraș.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.