ACTUALITATE 14 septembrie 2010

1,5 milioane de lei datorii la întreținere

de Ana Sidon | 87 vizualizări
Suma totală pe care populația din județ o are de plătit la întreținere a ajuns la 1,5 milioane de lei, aproape toți banii de încasat fiind de la asociațiile de proprietari din Sfântu-Gheorghe. Directorul de dezvoltare al GospCom, Kato Bela, a declarat că restanțele pe municipiul Sfântu-Gheorghe ajung la 900.000 de lei, în Covasna și la Târgu-Secuiesc 200.000 de lei, iar la Întorsura Buzăului 70.000 de lei. Astfel se ajunge

Suma totală pe care populația din județ o are de plătit la întreținere a ajuns la 1,5 milioane de lei, aproape toți banii de încasat fiind de la asociațiile de proprietari din Sfântu-Gheorghe.

Directorul de dezvoltare al GospCom, Kato Bela, a declarat că restanțele pe municipiul Sfântu-Gheorghe ajung la 900.000 de lei, în Covasna și la Târgu-Secuiesc 200.000 de lei, iar la Întorsura Buzăului 70.000 de lei. Astfel se ajunge la un total de 1,5 milioane de lei.

„Am încercat să discutăm la Sfântu-Gheorghe cu președinți, administratori, avem în curs de rezolvare și vom discuta aceste probleme odată cu reînnoirea tuturor contractelor, să încerce să plătească”, a spus Kato Bela.

Potrivit acestuia, dacă asociațiile nu vor plăti eșalonat, reprezentanții GospCom se vor gândi probabil și la alte metode de recuperare.

Întrebat despre perceperea penalizărilor de către asociații, Kato a apreciat că acest lucru este corect.

Sursa foto: agenda .ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Cititor, 14 septembrie 2010
o intrebare catre CJ Covasna: de avem nevoie de un Gospcom unic, organizat la nivelul judetului? (deja am vazut ca povestea cu accesarea fondurilor europene nu tine). O intrebare catre dl. Kato Bela citeste integral
gigi, 14 septembrie 2010
Timp de 20 de ani nu s-a gasit o solutie pentru a forta datornicii sa plateasca fara a afecta cei care platesc la zi.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.