ACTUALITATE 27 iunie 2012

„Procesul Rácz” continuă

de Székely Emőke | 64 vizualizări

Luni a avut loc un nou termen în procesul fostului primar al municipiului Târgu Secuiesc, Rácz Károly. Acesta este cercetat pentru luare de mită și a fost reținut în primăvara anului trecut. Ulterior a fost eliberat și este cercetat în libertate. La termenul de luni au fost citați noi martori, printre care și fosta lui soție, Rácz Enikő, și Iulian Horațiu, fostul director al firmei brașovene ECCO. Rácz Enikő a confirmat faptul că fostul ei soț și denunțătorul Ada Jozsef au fost prieteni, se întâlneau aproape zilnic chiar și după ce femeia divorțase de soțul ei în februarie 2010.

Iulian Horațiu a spus în fața judecătorului că nu a fost și nu este prieten cu Rácz Károly, între ei doi fiind doar relații de afaceri. El a spus că la construirea magazinului Kaufland la Târgu Secuiesc a lucrat și firma fostului primar, Villex.

Ceilalți trei martori citați nu s-au prezentat în fața judecătorului, și pentru că nu au motivat absența vor fi amendați. Următorul termen în acest proces a fost fixat după vacanța judecătorească, pe data de 26 septembrie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.