ACTUALITATE 20 decembrie 2011

„Povestea din Ajun” la Şcoala cu clasele I – VIII „Váradi József”

de Covasna Media | 40 vizualizări

După spectacolul prezentat de Teatrul „Ţăndărică” din Bucureşti, în data de 12 decembrie, la care au fost spectatori şi elevi ai şcolii noastre, vineri, în sala festivă a şcolii, s-a scris o nouă pagină a Poveştii din Ajun, ajunsă la cea de-a VI-a ediţie.

Într-o atmosferă de adevărată sărbătoare, elevii şi cadrele didactice de la şcoala noastră au urmărit un program artistic de calitate şi cu o puternică încărcătură emoţională.

În deschiderea programului, un grup de elevi, pregătiţi de înv. Carmen Grigoroşcuţă, a cântat colinde specifice Sfintei Sărbători a Naşterii Mântuitorului.

Au evoluat apoi, în aplauzele spectatorilor, artiştii de la Liceul de Muzică „Tudor Ciortea” din Braşov, care au interpretat cunoscute melodii din repertoriul românesc şi internaţional, precum şi cântece specifice sărbătorilor de iarnă.

Le suntem recunoscători entuziaştilor organizatori ai acestei tradiţionale manifestări, care în fiecare an aduc în şcoli „poveşti” minunate, create cu dragoste, cu sensibilitate, cu dăruire şi cu profesionalism.

Tuturor le dorim sărbători fericite şi îi aşteptăm şi în anii următori cu noi „poveşti”.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.