ACTUALITATE 30 iulie 2010

Șah la Consiliul Local

de Ana Sidon | 79 vizualizări
În data de 11 august, șahiștii vor juca în sala de ședinţe a CL Comisia de Tineret și Sport din cadrul Consiliului Local Sfântu-Gheorghe (CL) va derula un nou proiect sportiv, de data aceasta dedicat sportului minții - șahul. Președintele Comisiei, Mădălin Guruianu, a propus ieri organizarea împreună cu clubul de șah și cu sprijinul mai multor asociații din municipiu a unei serii de meciuri demonstrative, simultane și open-uri pentru amatori și profesioniști, în Sala Mare a CL.

În data de 11 august, șahiștii vor juca în sala de ședinţe a CL

Comisia de Tineret și Sport din cadrul Consiliului Local Sfântu-Gheorghe (CL) va derula un nou proiect sportiv, de data aceasta dedicat sportului minții - șahul.

Președintele Comisiei, Mădălin Guruianu, a propus ieri organizarea împreună cu clubul de șah și cu sprijinul mai multor asociații din municipiu a unei serii de meciuri demonstrative, simultane și open-uri pentru amatori și profesioniști, în Sala Mare a CL.

Inițiativa vine având în vedere larga răspândire a acestui sport în Sfântu-Gheorghe și în ideea că programul „Sfântu-Gheorghe sprjină sportul” a început să dea roade și pe teritoriul șahist.

„Propunem pentru începutul acestui program data de 11 august, între orele 17-19,  urmând ca ulterior programul să continue în funcţie de cererile punctuale ale inițiatorilor și de disponibilitatea spațiului. Consider că această inițiativă merită a fi sprijinită și pentru încurajarea șahului, mai ales în rândul tinerilor, în vremuri când există o mulțime de influențe nocive în jur, dar poate să facă parte și dintr-o strategie de transparență și deschiderea a Consiliului Local față de comunitate”, a arătat Guruianu.

Propunerea a fost aprobată de consilierii locali.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.